Drifttekniker / Systemadministratör

Vi på Total Resurs ser ett ökat behov till våra kunder inom IT-drift och söker just nu dig som vill arbeta inom IT som drifttekniker.

Vår kund erbjuder

Arbetet innefattar exempelvis:
- Installationer och uppgraderingar av patcher och även konfigurationer
- Driftsättningar och förebyggande underhållsarbete
- Felsökning samt övervakning och underhåll av system
- Serveradministration
- Hantering av incidentärendenKompetens

Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för att klara av arbetet på ett bra sätt. Vi söker därför dig som brinner för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice. Du förstår vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete.

Du bör ha goda kunskaper inom följande områden:
- Goda kunskaper inom Windows Server och Linux/Unix system
- God förståelse av TCP/IP, Routing och switching
- Goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift.

Vi erbjuder

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sanna Åhström, Rekrytering
sanna.ahstromn@totalresurs.se, 073 522 70 87

Intervjuer sker löpande!

Sökord: drifttekniker, IT, IT-företag, infrastrukturer, databas, server, nätverk, brandvägg, IT-drift, It-tekniker, Supporttekniker

Om Total Resurs

Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition är att vara den bästa arbetsplatsen.

Kontaktperson(er)

Marie Jensen

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publiceringsdatum

2018-12-04

Drifttekniker / Systemadministratör

Tack för ditt intresse för tjänsten

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20 Mb.

Förnamn *
   
Efternamn *
   
E-post *
 
Mobiltelefon *
   
Bifoga CV och andra dokument *
Samtycke
I enlighet med de regler kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att kunna slutföra registreringen. Genom att ge ditt fullständiga samtycke kommer du kunna matchas mot detta och andra rekryteringsuppdrag.
Jag ger härmed ett fullständigt samtycke vilket medför att uppgifterna jag lämnar i denna ansökan används för att matcha mig mot detta och andra uppdrag enligt följande villkor